FAECTOR

Na een vakantie die snel voorbij ging, zitten we momenteel alweer in blok 3. FAECTOR wenst je bij dezen de beste wensen voor het nieuwe jaar.

In december hebben wij mogen genieten van veel verschillende activiteiten. Allereerst begonnen we de maand goed met een Classy Dinner; een heerlijk etentje met een live pianist. Tijdens het diner vonden verschillende spellen plaats, waar cadeautjes van de enige echte Sint gewonnen konden worden. Na het eten was het tijd voor wat goede dansmoves; al met al een groot succes.

Daarnaast gaan we dit weekend naar het Franse Avoriaz om daar te genieten van een lang weekend sneeuw.

Aankomende activiteiten

Zoals eerder vermeld, zijn momenteel de commissie sollicitaties geopend. Ben jij geïnteresseerd in de IT Committee, Sport Committee, Econometric Career Days (ECD) Committee, FAECTOR Research Project (FRP) Committee of Estimator Committee? Upload dan nu je motivatiebrief en CV (voor aanstaande zondag, 15 januari) en wie weet behoor jij vanaf januari tot onze mooie groep van Active Members!

Daarnaast komt FAECTOR’s allereerste Business Trip steeds dichter bij. Deze week organiseerden we een informatiesessie waar wij wat vertelden over het programma, de bedrijven en natuurlijk de fantastische locatie: Wenen. Wanneer je dit heb gemist en meer informatie wilt zien, kun je natuurlijk op onze website of Facebook kijken of een mailtje sturen naar businesstrip@faector.nl. De reis vindt plaats van maandag 24 april tot en met zaterdag 29 april, midden in de collegevrije week tussen blok 4 en 5. De aanmeldingen zijn momenteel open en de deelnemers zullen worden uitgekozen op basis van CV en motivatiebrief. De kosten van deze trip bedragen €325,-.

Daarnaast zal op 24 januari Find Your Match plaatsvinden. Find Your Match is ons jaarlijkse speeddate evenement voor derdejaars studenten en hoger. Op dit evenement komen meer dan 10 bedrijven naar de Faculty Club op zoek naar nieuwe stagiaires en starters. Voor meer informatie over het evenement of de deelnemende bedrijven klik je hier.

Wij hopen je als FAECTOR weer veel te zien op onze evenementen. Om alle updates te kunnen blijven volgen like je onze Facebook pagina en volg je ons op Instagram.