FAECTOR

De dagen worden korter, temperaturen dalen en de bomen hebben hun groene kleur verloren. Het is alweer december en ook blok 2 is bijna ten einde. FAECTOR kan wederom terugkijken op een drukke, maar mooie maand november!

We kunnen terugkijken op een geweldige Econometric Career Days met veel deelnemers. Naast de gebruikelijke cases en workshops die werden verzorgd door verschillende bedrijven, vonden er dit jaar ook vele informele activiteiten met bedrijven plaats. Studenten konden in contact komen met bedrijven tijdens een kookworkshop, een wijnproeverij of in een mobiele escape room.

Daarnaast vond op zaterdag 19 november de “oudbesturendag” van FAECTOR plaats. Meer dan 50 oudbestuurders genoten van een heerlijk 4-gangen diner in het Oceanium in Diergaarde Blijdorp.

Tot slot vindt 1 december het Classy Dinner plaats. Een grote groep studenten zal genieten van een chic diner, waarna zij in hun black tie nog wat danspasjes kunnen laten zien.

In december komen de tentamens er alweer aan... In januari zullen wij, zoals gewoonlijk, de sollicitaties voor een aantal commissies openen. Ben jij geïnteresseerd in de IT Committee, Sport Committee, Econometric Career Days (ECD) Committee, FAECTOR Research Project (FRP) Committee of Estimator Committee? Upload dan nu je motivatiebrief en CV en wie weet behoor jij vanaf januari tot onze mooie groep van Active Members!

FAECTOR kijkt daarnaast met jullie uit naar een groene, warme kerst en een schitterend 2017! Heel veel succes met de tentamens en let op de vingertjes met vuurwerk.