Current facets (Pre-Master)

Gebruik ANS voor digitaal nakijken

De digitale tool ANS helpt docenten met hun tijdrovende administratieve taken. Door het digitaliseren van examens, kunnen docenten op een effectieve manier het werk van de studenten beoordelen. Steeds meer docenten gebruiken deze tool en Kevin Dalmeijer van ESE was een van de eersten bij die ANS heeft getest.

Afgelopen jaar is Kevin Dalmeijer gestart met het gebruiken van het digitale beoordelingssysteem ANS. Deze tool maakt digitaal markeren en reflecteren van handgeschreven examens mogelijk. Docenten hebben niet langer stapels met papieren op hun bureau, maar een geautomatiseerd systeem wat kan leiden tot een effectievere manier van beoordelen. Doordat ANS met een online cloudservice werkt, kan er tijd- en plaatsonafhankelijk gebruik worden gemaakt van de service.

Bij Erasmus School of Economics zal de tool nog in dit academisch jaar bij meerdere vakken worden ingezet. Bijvoorbeeld door Sander Renes (Accounting), Albert Wagelmans (Wiskunde) en Rolph van Ovost (Fiscale Economie).

Meer informatie

Dit item komt uit de nieuwsbrief van Erasmus School of Economics. Wil je meer weten over het gebruik van ANS? Neem een kijkje op de website. Wil je meer weten over onderwijsinnovatie bij Erasmus School of Economics, stuur dan een mail naar innovationhub@ese.eur.nl.