Goede voorbeelden van valorisatie op de EUR:

Iedere update brengen we een aantal goede voorbeelden van valorisatie op de EUR onder de aandacht. Deze update hebben we voorbeelden van Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC), Erasmus School of Law (ESL), en Rotterdam School of Management (RSM).

Creatieve industrie: ESHCC heeft al haar onderzoek dat gelieerd is aan creatieve industrieën gebundeld op één website. De site is een hub tussen de verschillende onderzoeksprojectten en activiteten die de faculteit faciliteert. Lees meer op: https://creativeindustries.eur.nl/

Politie en klachten: In het kader van wetenschap en politie zijn criminologen van de Erasmus School of Law (ESL) begonnen met een onderzoek naar klachten bij de politie, waarbij de focus ligt op het lerend vermogen van de politie in reactie op de klachten. Lees meer op de site van ESL.

RSM Discovery: Rotterdam School of Management (RSM) onderhoudt een website met toegankelijke informatie over onderzoek dat bij RSM is uitgevoerd. Artikelen gaan onder meer over het gedrag van weknemers tijdens overnmames, of over de voorwaarden van het succesvol opzetten van beurzen in ontwikkelingslanden. Lees meer op RSM Discovery.