Informatie voor Bachelor-1 studenten: Student Representatives gekozen

De Opleidingscommissie Economie is verheugd om de Student Representatives (SRs) voor het bachelor-1 cohort te kunnen presenteren, zowel voor de Nederlandstalige bachelor Economie als voor de IBEB. Lees verder om te zien wie jouw SRs zijn, en hoe je hen kan helpen jouw onderwijs te verbeteren.

De volgende Student Representatives (SRs) zijn gekozen als vertegenwoordigers van het bachelor-1 cohort van het Nederlandstalige bachelor Economie:

Josephine van der Have (e-mail: j.vanderhave@outlook.com)
Andrej Josic (e-mail: andrejjosic@gmail.com
Pim Degen (e-mail: pimdegen@live.nl)
Wouter van Dam (e-mail:  woutervandam@live.com)

De volgende Student Representatives (SRs) zijn gekozen als vertegenwoordigers van het bachelor-1 cohort van het IBEB-programma:

Damla Oğuş (e-mail: damlaogus@gmail.com)
Alexandru Socolov (e-mail: alex.photo.sokoloff@gmail.com
Simeon Meister (e-mail: simeon.meister@gmx.de)

De voornaamste taak van de SRs is het verzamelen van feedback van studenten m.b.t. vakken en het bespreken daarvan met de desbetreffende docenten tijdens het blok. De docenten kunnen de feedback gebruiken om veranderingen door te voeren, en zij zullen de studenten daarover informeren. We willen je aanmoedigen om jouw suggesties en opmerkingen te delen met de SRs, en met ze te praten over de vakken als ze om jouw mening vragen. Deze SRs blijven het bachelor-1 cohort vertegenwoordigen gedurende het academische jaar, dus blijf contact houden in de komende blokken!

Met jouw betrokkenheid bij de SRs kun je jouw onderwijs verbeteren!

Hartelijke groeten,
De Opleidingscommissie Economie en Bedrijfseconomie