Inschrijving mogelijk voor module Auditing

Voor de module Auditing, onderdeel van de Post-Master opleidingen IT-Auditing & Advisory (RE) en Internal Auditing & Advisory (RO), is losse inschrijving mogelijk.

Deze module heeft tot doel de studenten inzicht bij te brengen in de algemene principes van auditing en de feitelijke toepassing als internal auditor of IT-auditor. Bij inschrijving kunt u aangeven of u de module gericht op internal auditors of gericht op IT-auditors wilt volgen. Tevens krijgen de deelnemers een verdiepingscollege Public en een verdiepingscollege Private. De module bestaat uit 16 colleges en loopt van 23 november 2018 tot en met 05 april 2019. De colleges worden op vrijdag op de Erasmus Universiteit Rotterdam gegeven. Ook kan worden deelgenomen aan het schriftelijk en mondeling tentamen.

De kosten van deze module bedragen €3200,- inclusief tentamens en exclusief literatuur. Als u deze module met een voldoende heeft afgesloten, krijgt u hiervoor vrijstelling als u zich vervolgens inschrijft voor de tweejarige opleiding IT-Auditing & Advisory of Internal Auditing & Advisory. Bij aansluitende inschrijving geldt een restitutieregeling van 50% korting op de gevolgde module.

Inschrijfformulier module Auditing onderdeel van de Post-Master opleiding IT-Auditing & Advisory (RE)

Inschrijfformulier module Auditing onderdeel van de Post-Master opleiding Internal Auditing & Advisory (RO)

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 9 november 2018.

Mirella Stander
T: +31 10 408 22 17