Lees de New York Times gratis in april

Logo The New York Times

Deze maand (april) hebben studenten en medewerkers van de Erasmus Universiteit online toegang tot de New York Times.

De New York Times wordt gezien als een van de beste kranten ter wereld en je vindt er nieuws over een verscheidenheid aan onderwerpen. Dit wordt gebracht in verschillende vormen, van nieuwsartikelen en blogs tot video’s en interactieve functies. De lezer kan content delen en ontdekken op sociale netwerken, artikelen opslaan, zich abonneren op nieuwsbrieven over hun interesses, en nieuwsmeldingen ontvangen.

Toegang
Tijdens de trial van een maand is geen registratie of inlog nodig en heb je via elk online device toegang tot NYTimes.com of nytimes.com/mobile als je op de campus bent (zowel Woudestein als ISS- en EUC-locaties).

Deze trial geeft ook toegang tot The New York Times inEDUCATION, waar je bronnen kunt vinden die speciaal zijn ontworpen voor docenten. De website bevat samenvattingen die het nieuws verbinden met specifieke studiegebieden, zoals Business en International Relations, en inhoud van NY Times geaggregeerd op trefwoord.

Je hebt toegang tot Times-artikelen van 1851 tot nu, met uitzondering van artikelen van 1923 tot 1980. Ben je specifiek op zoek naar NY Times-artikelen uit die periode kijk dan in de Proquest historical newspapers-database die ook vinden is in onze A-Z database list.

Geef hier je feedback over deze trial

Meer informatie

Vragen? Neem contact op met Frea Haandrikman (Faculty Liaison Sociale Wetenschappen)