Lenen bij andere bibliotheek gewijzigd

Maak je gebruik van de mogelijkheid om boeken of artikelen aan te vragen bij een andere bibliotheek? Op 28 januari gaan de Universiteitsbibliotheek en de ISS-bibliotheek hiervoor over op een nieuw aanvraagsysteem.

Wat verandert er?
Zoek je via sEURch een boek of een artikel, maar wij hebben het niet in de collectie? Via de button Aanvragen bij een andere bibliotheek kun je deze nu gelijk aanvragen. Boeken haal je af bij de door jouw gekozen afhaallocatie. Digitale kopieën ontvang je in je mailbox.

Tarieven en betaling
De tarieven voor deze service wijzigen ook per 28 januari. De nieuwe tarieven zijn € 13,00 voor een boek en € 6,50 voor een artikel. Boeken betaal je op het moment van afhalen bij de informatiebalie. Artikelen betaal je achteraf bij de informatiebalie of via iDEAL.

Voor medewerkers van de Erasmus Universiteit is deze service gratis.

Vragen?
Universiteitsbibliotheek: neem contact ons op met via 010-4081198 of mail ons via library@eur.nl

ISS Bibliotheek: neem contact ons op met via 070-426 0456 of via ons contactformulier