Masterclass Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap

Nog slechts enekele plaatsen beschikbaar bij Masterclass Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap.

Toch zullen weinig mensen je verhalen lezen, als je niet weet hoe je ze moet verkopen. Gelukkig kun je dat wel leren. Daarom bieden wij op 11 en 12 mei een tweedaagse masterclass Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap aan.

Op dag 1 krijg je een uitgebreide workshop over pitchen. Deze wordt gegeven door freelance journalist en ideeënkanon Martine de Vente. Zij is onder meer werkzaam voor Het Parool, De Telegraaf, Opzij, Zin en Libelle en kan je precies uitleggen hoe je een idee nou ook echt in de krant of in een magazine krijgt.

Op dag 2 trapt freelance journalist Aliëtte Jonkers in de ochtend af met haar verhaal over specialiseren en een financieel gezonde praktijk opbouwen. Met bijna tienduizend Twittervolgers en opdrachtgevers als Trouw, de Volkskrant en verschillende vakbladen, weet zij als geen ander hoe je kunt opvallen tussen al die andere freelance journalisten.

De middag staat in het teken van De Coöperatie en Reporters Online. Teun Gautier en Jan-Jaap Heij komen vertellen hoe je je als freelance journalist onafhankelijker kunt opstellen van uitgevers. En hoe je dus gewoon zélf geld verdient met de ideeën die je bedenkt en de verhalen die je schrijft.

De masterclass zit bijna vol, maar we hebben nog drie plekken beschikbaar. Ondernemen is ook investeren in jezelf, dus wil je van deze kans gebruik maken, schrijf je dan snel in via onze website.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Lotje Bouman: T: 010-4088605 / E: bouman@erasmusacademie.nl