Module Accounting Information Systems

Mogelijkheid tot inschrijving voor de module Accounting Information Systems van de post-master opleidingen IT-Auditing & Advisory (RE) en Internal Auditing & Advisory (RO)

De module Accounting Information Systems (voorheen BIV/AO) heeft tot doel de studenten in staat te stellen om een organisatie te beoordelen op de kwaliteit van de genomen (organisatorische en geautomatiseerde) beheersmaatregelen en de kwaliteit van de bestuurlijke informatieverzorging. De module gaat in op de nieuwste mogelijkheden om informatietechnologie in te zetten bij interne controle.

De colleges worden van november 2021 tot en met maart 2022 op vrijdag gegeven. De module bestaat uit 14 colleges en maakt deel uit van de reguliere opleidingen IT-Auditing & Advisory en Internal Auditing & Advisory van de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA).

Voorlopig geven we onze colleges in de Rotterdam Science Tower omdat er momenteel-i.v.m. Corona- onvoldoende ruimte beschikbaar is op locatie Woudestein. Degenen die thuis moeten (of willen) blijven kunnen het college interactief volgen via de livestream via MS Teams. NB colleges worden niet opgenomen i.v.m. vertrouwelijkheid.

Kosten en Inschrijving

De kosten van deze module bedragen € 3410,- inclusief tentamen en exclusief literatuur. De deelnemers dragen zelf zorg voor de aanschaf van de literatuur.

De inschrijving zien we graag uiterlijk maandag 8 november 2021 tegemoet.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen:

E: esaa-auditing@ese.eur.nl

Vergelijk @count opleiding