Current facets (Pre-Master)

Module CIA-Approach: colleges en examentraining 2017

De Post-Master opleiding Internal Auditing & Advisory geeft colleges ter voorbereiding op de CIA-examens part I, II en III. Deze colleges zijn al jaren onderdeel van het curriculum en zijn nadrukkelijk meer dan alleen een examentraining. De zes colleges worden in september en oktober 2017 op vrijdag gegeven, gezamenlijk met de studenten van de Internal Auditing & Advisory opleiding. Docent is drs. Fred Steenwinkel RA RE RO CIA.

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de colleges wordt gebruik gemaakt van CIA-review boeken van Gleim.

De kosten voor de zes colleges en het module-tentamen bedragen €1385. Het module-tentamen is een goede voorbereiding op het wereldwijd door IIA afgenomen CIA-examen. Per college worden 3 PE-uren verstrekt. De deelnemers dragen zelf zorg voor de aanschaf van de literatuur.

Voor vragen kunt u contact opnemen via
esaa-auditing@ese.eur.nl
010-4082217

Voor vragen over de CIA-examens zie http://www.iia.nl/iia-academy/internationale-certificeringen