Nieuw: SURFdrive - collaborative editing

SURF logo

Werk je vaak met collega’s of mede-onderzoekers samen aan documenten? Mailen jullie elkaar verschillende files en ben je steeds op zoek naar de laatste versie? SURFdrive – collaborative editing pakt dit probleem aan en maakt samenwerken aan een document mogelijk.

Collaborative editing
De nieuwe service biedt de mogelijkheid om met collega’s samen te werken aan Word, Excel en Powerpoint files. Je logt in bij
SURFdrive, klikt op het document en je start met schrijven.

Wat is SURFdrive?
SURFdrive is een persoonlijke cloudopslagdienst voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek, waarmee medewerkers, onderzoekers en studenten gemakkelijk bestanden kunnen opslaan, synchroniseren en delen. Dit gebeurt in de veilige en betrouwbare SURF-communitycloud.

De universiteit faciliteert teamwork en samenwerking in de gehele organisatie en biedt verschillende tools hiervoor.

Meer informatie

Wil je meer weten over SURFdrive of heb je vragen over deze nieuwe service? Neem contact op met de experts van het Erasmus Data Service Centre.