Nieuwe databanken & naslagwerken

Nieuwe databanken & naslagwerken

Deze databanken en naslagwerken zijn sinds kort beschikbaar voor EUR-studenten en -medewerkers:

Content:

 

  • Teacher Reference Center (via EBSCO) – databank op het gebied van onderwijs en lesgeven. Onderwerpen zijn onder andere assessment, curriculum ontwikkeling en educatieve media.
  • GreenFILE (via EBSCO) – databank met wetenschappelijke, overheids- en algemene bronnen over de menselijke invloed op het milieu. Onderwerpen onder andere zijn klimaatsverandering, duurzame landbouw en duurzame energie.
  • The SAGE Encyclopedia of Industrial and Organizational Psychology – naslagwerk op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie.
  • Overheidsadressen – adressen en contactpersonen van overheidsorganen in Nederland: op lokaal, provinciaal, nationaal en Europees niveau.

 

PressReader is de nieuwe naam van PressDisplay. PressReader is een krantenkiosk, met toegang tot de actuele editie en een kortlopend archief van ruim zesduizend kranten en tijdschriften uit de hele wereld. Met een PressReader-account is het o.a. mogelijk content op meerdere devices te lezen en te downloaden voor offline gebruik. Lees hier meer over de scope en nieuwe mogelijkheden van PressReader.