Nieuwjaarsreceptie 2017 – ESL Bouwt verder aan de Academie van de Toekomst

Nieuwjaarsreceptie 2017 – ESL Bouwt verder aan de Academie

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Erasmus School of Law vond plaats op donderdag 12 januari jl. in het Erasmus Paviljoen.

Voorafgaande aan de receptie presenteerden de promovendi van Erasmus School of Law hun onderzoek, samengevat op een poster. De jury, bestaande uit prof. Louis Visscher, dr. Gabry Vanderveen en dr. Tammo Wallinga, beoordeelde de posters op originaliteit, inhoud en presentatie. De prijs voor de beste poster ging naar Maria Fernanda Madi; zij ontving uit handen van de juryvoorzitter prof. Louis Visscher een cheque ter waarde van 500 euro.

Dr. Maarten de Wilde ontving uit handen van prof. Klaus Heine de EGSL-dissertatieprijs voor zijn proefschrift ‘Sharing the Pie’; Taxing Multinationals in a Global Market. De supervisie voor dit proefschrift lag bij prof. A.J.A. Stevens. Aan de prijs is een geldbedrag van 2.500 euro verbonden.

De digitale PhD guide die het afgelopen jaar gemaakt is door het PILAR bestuur (PhD In Law Association Rotterdam), werd symbolisch overhandigd aan het bestuur door Teun van Ruitenburg.

De decaan prof. Suzan Stoter blikte in haar toespraak terug op het afgelopen jaar en zette de secties in het zonnetje waarna zij een toost uitbracht op het nieuwe jaar.

Erasmus School of Law blijft bouwen aan de Academie van de Toekomst en kijkt verwachtingsvol uit naar de getransformeerde Sanders Building.

Foto Nieuwjaarsborrel