Op zoek naar nieuwe studenten-assistenten!

De Community for Learning and Innovation (CLI) is op zoek naar nieuwe studenten assistenten voor twee posities voor LifeVersity, een Student-for-Student (S4S) project.

Beide posities bieden een relevante leerervaring in projectmanagement en professionele communicatie, veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om veel studenten en de universiteit te beïnvloeden. Hieronder beschrijven we kort de posities:

(1) Cursuscoördinator:

• Het faciliteren van het ontwikkelen en opleveren van soft-skills cursussen.
  • Communiceren met kandidaten, deelnemers en trainers.
  • Het organiseren van cursussen en cursus-gerelateerde evenementen (zoals EURx-gesprekken).

(2) Marketing- en communicatiecoördinator:

• De cursussen van LifeVersity op de campus promoten en presenteren.
  • Ontwerpen van promotiemateriaal.
  • Beheer van sociale media-accounts en marketingcampagnes.

We zijn op zoek naar studenten die proactief en slagvaardig zijn, een can-do mentaliteit en een professionele houding hebben. Even belangrijk is dat kandidaten een passie moeten hebben om impact te hebben op het onderwijs.

De volledige beschrijving van beide posities is bijgevoegd.

Neem voor vragen contact op met hrusc@risbo.eur.nl.