ORCID Madness Month is gestart

Het ORCID Team van de Universiteitsbibliotheek kondigt met trots aan dat de ‘ORCID Madness Month’ is gestart! Deze campagne heeft één duidelijk doel: ervoor zorgen dat alle ERIM onderzoekers na eenendertig dagen een ORCID iD hebben en gebruiken.

Om dit ambitieuze doel te realiseren heeft het ORCID Team een mix van evenementen, activiteiten, games, en meer samengesteld om de voordelen van ORCID onder de aandacht te brengen.

Speciale aandacht vragen we voor de ‘ORCID Sessions’. Alle ins en outs van ORCID komen in deze sessies aan de orde, met inspirerende sprekers als Antonio Schettino (coördinator Open Science Community Rotterdam) en Gabriela Meijias (ORCID Engagement Manger EMEA) op 11 maart, Maria Cruz (beleidsadviseur NWO) en Clifford Tatum (Projectmanager SURF) op 23 maart. Vanuit de bibliotheek nemen op 16 maart Joy Dijksman (Open Access Officer), Nynke de Groot (Erasmus Data Repository (EDR) Project Lead) en Simone de Hek (EDR Data Curator) deel, om de relatie tussen ORCID en Open Access en Open Data te bespreken. Meer informatie vind je hier

Ga naar onze ‘ORCID Madness Month’ campagnewebsite voor meer information en neem deel uit van onze evenementen!

 

Meer informatie

Meer weten? Extra informatie over ORCID vind je hier onder:

Vragen? Mail naar: orcid.library@eur.nl