Current facets (Pre-Master)

PE bijeenkomst: De controller en HRM dinsdag 11 april 2017

Het vakgebied human resource management is voor controllers vaak nog onbekend terrein. In de praktijk blijkt echter dat bij het vaststellen van beloningen, het toekennen van bonussen, het opstellen en uitvoeren van ontslagprocedures etc. de controller in toenemende mate een belangrijke rol speelt. Prof.dr. Willem de Nijs behandeld relevante aspecten van het HRM vakgebied en prof.dr. Ed Vosselman schenkt aandacht aan de control aspecten van HRM.

Programma 11 april 2017

Vanaf 15.45    Ontvangst met koffie en thee

16.00               Introductie door drs. H.J.G. Geerkens - ESAA

16.10               Presentatie door prof.dr. W.F. de Nijs/prof.dr. E.G.J. Vosselman

18.00               Pauze (incl. broodjesmaaltijd)

18.45               Presentatie door prof.dr. W.F. de Nijs/prof.dr. E.G.J. Vosselman

19.45               Afsluiting

Er is ruime gelegenheid tot interactie en het stellen van vragen.

Kosten
Voor studenten en alumni van ESAA is de PE-bijeenkomst gratis, voor andere geïnteresseerden bedragen de kosten € 200.

PE-uren
Het totaal aantal PE-uren voor deze bijeenkomst is 3.

Meer informatie

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk, het maximale aantal deelnemers is bereikt. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met:

Contactpersoon: J.R. Klos, Program Coordinator RC/EMFC
E: klos@ese.eur.nl