Praat mee over nieuwe NWO strategie

Wil je weten welke keuzes de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappen (NWO) voor de komende jaren maakt en waarom? Dan is 31 mei 2018 de kans om met de Raad van Bestuur van NWO te spreken, wanneer ze een bezoek brengen aan de EUR.  Zij lichten dan de nieuwe strategie toe die NWO recentelijk heeft vastgesteld.   

Die nieuwe strategie is van grote invloed op de Nederlandse universiteiten en UMC’s al is het alleen al door de omvang van het budget van NWO en de wijze waarop dat wordt verdeeld. De Raad van Bestuur van NWO licht haar strategie graag toe en nodigt iedereen die betrokken is bij onderzoek (zoals bestuurders, onderzoekers, beleids- en onderzoek support medewerkers van de EUR en het Erasmus MC) uit om met hen in gesprek te gaan.

Neem op 31 mei 2018 deel aan de discussie met de Raad van Bestuur van NWO. U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar researchservices@eur.nl. Laat het ons in deze e-mail weten, als u een specifiek onderwerp in de bijeenkomst wilt aankaarten. 

Meer informatie

Wanneer?     31 mei 2018, tussen 14.00 and 15.00 uur. 

Waar?            Een paar dagen voor 31 mei zal de ruimte bekend worden gemaakt. 

Wij vragen iedereen zich voor de bijeenkomst aan te melden door een e-mail te sturen naar researchservices@eur.nl.