Current facets (Pre-Master)

Proefopstelling nieuwe studieplekken: bouwwerkzaamheden 23 maart - 3 april

Proefopstelling nieuwe studieplekken: bouwwerkzaamheden 23

Vanaf september 2015 wordt de Universiteitsbibliotheek gerenoveerd om klaar te zijn voor de toekomst. Op dit moment werkt het ontwerpteam aan het technisch ontwerp. Om te bekijken welke invloed ontwerpkeuzes hebben op comfort en gebruiksvriendelijkheid, komt er een proefopstelling van 6 studieplekken met de look & feel van 2017 in de UB. Studenten en bezoekers kunnen er binnenkort proefzitten en feedback geven!

Voor de realisatie van deze proefopstelling vinden er gedurende 2 weken kleine bouwwerkzaamheden plaats in de Zuidoost hoek van de Langeveldzaal. Deze werkzaamheden starten op maandag 23 maart en zijn vrijdag 3 april afgerond. De grootste geluidsoverlast vindt plaats tijdens sluitingstijd van de UB.

Onze excuses voor eventuele overlast.