Promotie Jeanine Porck op maandag 16 december 2013

Op maandag 16 december 2013 vindt de promotie plaats van Jeanine Porck. De titel van het proefschrift is 'Een team is geen eiland: een multi-theoretisch perspectief op strategische consensus tussen groepen'. Promotores zijn professor Patrick Groenen (Erasmus School of Economics) en professor Daan Knippenberg (Rotterdam School of Management). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Franz Kellermans (University of North Carolina - Charlotte, USA), dr. Steffen Giesner (Rotterdam School of Management) en professor Pursey Heugens (Rotterdam School of Management) .

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 13.30 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.