Promotie Xuedong Wang op donderdag 18 juni 2015

Op donderdag 18 juni 2015  vindt de promotie plaats van Xuedong Wang. De titel van het proefschrift is 'Tijdsafhankelijke risk premium en limited deelname aan financiële markten'. Promotor is professor Casper de Vries (Erasmus School of Economics - Erasmus Universiteit Rotterdam). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Jean Marie Viaene (Erasmus School of Economics - Erasmus Universiteit Rotterdam), professor Wouter den Haan (London School of Economics) en professor Kerstin Bernoth (Hertie School of Management).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 11.30 uur.

Meer informatie

Xuedong Wang deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.