Recordaantal masterbullen Commercial and Company Law uitgereikt

De sectie Handelsrecht van Erasmus School of Law viert feest! Niet alleen viert zij dat de master Commercial Law in september 10 jaar bestaat, ook zijn er afgelopen jaar een record aan masterbullen behaald.

Dit jaar hebben 108 (internationale) studenten hun masterbul behaald. Vrijdag 25 augustus zijn de bullen feestelijk uitgereikt in het Erasmus Paviljoen. Ouders, familie en vrienden van de studenten vanuit de hele wereld waren hierbij aanwezig. De sectie Handelsrecht feliciteert alle studenten met hun behaalde masterbul. Met het nieuwe aantal behaalde bullen overschrijden we de magische grens van 500 masterbullen. Uiteraard hebben wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

De afgelopen 10 jaar heeft de master Commercial law een enorme groei gekend met studenten uit inmiddels 72 verschillende landen. Van Albanië tot Zambia. In september zal een derde variant van de master, International Trade Law, van start gaan. Met deze nieuwe variant kent de master Commercial Law op dit moment drie varianten, zijnde Commercial & Company Law, Maritime & Transport Law en International Trade Law.

Herkomst studenten Commercial and Company Law