RefWorks upgrade beschikbaar voor Write-n-Cite tool

Er is een nieuwe Write-n-Cite (WnC)-versie voor Windows beschikbaar en een Mac-versie volgt. De nieuwe versies hebben verbeteringen m.b.t. de veiligheid en ondersteunen nieuwe referentietypen en velden.

De nieuwe versie voor Windows, 4.6.241 (of hoger), is beschikbaar op de Tools-pagina van RefWorks en Legacy RefWorks, in het Software Center als je EUR-medewerker bent en op de RefWorks Write-n-Cite Downloads-pagina in het ExLibris Knowledge Centrum. De Mac-versie, 4.6.212 (of hoger) komt hier ook te staan zodra deze is uitgebracht.

Houd er rekening mee dat:

  • Write-N-Cite er alleen is voor degenen die Word 2016 en lager gebruiken;
  • Voor gebruikers van Word 2016 en hoger moet RefWorks Citation Manager (RCM) worden gebruikt;
  • Huidige RCM-gebruikers kunnen deze melding negeren.

Hoe kunnen gebruikers upgraden:
Wanneer gebruikers Write-N-Cite openen, zullen ze worden gevraagd om te upgraden. Daarnaast ontvangen gebruikers een in-app bericht in RefWorks en in Legacy RefWorks, waarin wordt aangekondigd dat deze nieuwe versie beschikbaar is. Gebruikers kunnen de nieuwe versie downloaden vanaf de Tools-pagina van RefWorks en Legacy RefWorks, vanuit het Software Center als je EUR-medewerker bent en vanaf de RefWorks Write-n-Cite Downloads-pagina in het ExLibris Knowledge Centrum.

Wat als een gebruiker niet upgradet:
Gebruikers die nu niet upgraden, kunnen de huidige versies blijven gebruiken, maar hebben niet de beveiligingsverbeteringen en nieuwe referentietypen en -velden. Vanaf 31 oktober werken oudere versies echter niet meer. We raden aan om nu te upgraden naar de nieuwste Windows-versie en naar de nieuwste Mac-versie zodra deze beschikbaar is.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen