Current facets (Pre-Master)

Registratie voor vakken en practica blok 4

Maandag 30 januari is de inschrijving voor de practica van blok 4 geopend. De inschrijving opent vier weken voor de start van het nieuwe blok en eindigt vijf werkdagen voor aanvang van het nieuwe blok, 19 februari.

Alleen de eerstejaarsstudenten worden centraal ingeschreven voor de vakken en practica. Overige studenten (ouderejaars, schakelstudenten, cursisten, keuzevakstudenten, master-studenten) kunnen zelf hun rooster samenstellen en moeten zich zelf inschrijven voor alle vakken en practica. Schrijf je dus op tijd in.

Ben je vergeten om je in te schrijven voor practica? In de eerste week van het blok kan dit alsnog tegen een betaling van € 20,- aan administratiekosten per vak. Deze inschrijving vindt plaats bij de Informatiebalie van het Onderwijs Service Centrum (H6-02) of via de webshop. Je wordt dan ingedeeld bij de practicumgroep waar op dat moment nog plaats is. Houd in de gaten dat je bij te late inschrijving zelf verantwoordelijk bent voor eventuele gemiste verplichte onderdelen van een vak.