Renovatie update: sneak preview en ingebruikname

Op dinsdag 21 februari zijn studenten en medewerkers tussen 12.00 en 14.00 uur van harte welkom om de opgeleverde renovatie te bekijken. Loop binnen via de nieuwe entree op de Institutenlaan en ervaar de nieuwe ruimtes. De architect en het renovatieteam zijn aanwezig voor uitleg én… we bieden je een doorkijk op het eindresultaat.

Ingebruikname UB verwacht op maandag 29 mei 2017
Nu de UB eind januari bouwkundig is opgeleverd, is ook bekend wanneer we verwachten de deuren van de gerenoveerde universiteitsbibliotheek weer te openen: maandag 29 mei.

Voor het zover is, zal de UB nog in beweging zijn. Eerst wordt er nog gewerkt aan de laatste bouwkundige aanpassingen en worden de nieuwe kunstwerken geïnstalleerd (t/m 17 februari kun je nog meedoen met het maken van kunst met ‘be part of our art’). Daarna volgt het inhuizen van het studiemeubilair, het plaatsen van de boeken in open opstelling, de aansluiting van ICT én de inrichting van de dienstverlening. Vlak voor de daadwerkelijke verhuizing organiseert de bibliotheek nog een gebruikerssimulatie. Hierbij wordt de inrichting met proefpersonen gefinetuned.