Stel je verkiesbaar voor de Faculteitsraad

Heb jij een mening over Erasmus School of Economics? Laat van je horen en stel je verkiesbaar voor de faculteitsraad. Dit jaar zullen de verkiezingen gericht zijn op de studentengeleding van de Faculteitsraad (SGFR). De kandidaatstellingsperiode is van 22 februari t/m 8 maart 2016, 12.00 uur. Er is ook nog steeds een vacature vrij voor de personeelsgeleding van de faculteitsraad.

De faculteitsraad is het medezeggenschapsorgaan van Erasmus School of Economics waarin medewerkers en studenten kunnen meedenken en beslissen over de beleid- en bestuurszaken die spelen binnen onze faculteit op het gebied van onderzoek en onderwijs. Daarnaast word je als raadslid betrokken bij de processen die op de faculteit gaande zijn en krijg jij de kans om je invloed hierop uit te oefenen.

Op de agenda staan bijvoorbeeld internationalisering, uitwisseling, nakijktermijnen en onderwijsevaluaties. Wil jij meedenken en beslissen in de faculteitsraad, stel jezelf dan nu kandidaat voor een zetels in de raad. Binnenkort komt het nominatie formulier online op de volgende website:

Je kunt je tot 8 maart, 12.00 uur aanmelden. Daarna is de kandidaatstellingstermijn gesloten en kun je je niet meer aanmelden. Van 19 t/m 27 april a.s*. zullen de verkiezingen plaatsvinden.

Geïnteresseerden voor de personeelsgeleding van de faculteitsraad kunnen contact opnemen met de secretaris van de faculteitsraad, Nine van Gent, via vangent@ese.eur.nl.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van de Faculteitsraad van Erasmus School of Economics. Kijk hier voor een volledig tijdschema (pdf) betreffende de faculteitsraadverkiezingen 2015.

*Let op: Vanwege Koningsdag (op 27 april) is de periode van de verkiezingen verlengd tot 28 april 2016, 12.00 uur.