Steun Team Aansprakelijkheid & Verzekering

Op 9 april a.s. vindt de Erasmus Charity Run plaats, als onderdeel van de Marathon van Rotterdam. Collega’s, studenten en alumni zullen deelnemen aan de 10.5 km met als doel een zo goed mogelijke tijd én zoveel mogelijk muntjes voor het Erasmus Education Fund.

Voor die mooie tijd komt het aan op de inspanningen van de lopers, maar als het gaat om de muntjes kan natuurlijk iedereen bijdragen!

Vandaar – namens het hele team Aansprakelijkheid en verzekering – hierbij de uitnodiging om ook te doneren! Dat kan via deze link. Als teamnaam kun je invullen: ‘Aansprakelijkheid en verzekering’. Daarmee support je ons hele team, dat bestaat uit de volgende collega’s, studenten en alumni:

Cas Michiels, Nicolien Verhoeks, Marnix Hebly, Siewert Lindenbergh, Henriëtte van Dam-Lely, Wieke Stolwijk, Lisa Lapre, Jody Pieters, Vincent Christiaan Hofman, Josefien Gunnink, Irina Ghazarian, Maikel Samsom & Jaily Duarte

Doneren kan overigens ook door contant geld te stoppen in ons delftsblauwe spaarvarkentje, per heden te vinden op het secretariaat (T19)!

Alvast dank namens het hele team!