Stroomonderbreking noordzijde campus

Tinbergen building - impression

Eind juni/medio juli zal de stroom in het noordelijke deel van de campus worden omgezet.

De Erasmus Universiteit Rotterdam is voornemens Tinbergen Building in de nabije toekomst geheel te renoveren. Een aantal andere gebouwen of bouwdelen van de campus zijn aangesloten op centrale voorzieningen in het Tinbergen gebouw.

Nieuwe locatie stroomverdelers

Voorafgaand aan de renovatie worden de huidige hoofdverdelers in Tinbergen op een nieuwe locatie aangesloten. Daardoor kunnen asbest-saneringswerkzaamheden in de onderliggende kruipruimte / souterrain plaatsvinden. Daarnaast worden drie oude transformatoren vervangen.

Continu stroom nodig?

Om de werkzaamheden rondom de oude transformatoren uit te kunnen voeren, zullen alle hieronder genoemde gebouwen minimaal twee keer voor een bepaalde tijd spanningsloos gemaakt moeten worden. Daarom komen we graag in contact met medewerkers die op hun werkplek gebruik maken van apparatuur die continu stroom nodig heeft. Meld je hiervoor door een e-mail te sturen naar campusunderconstruction@eur.nl

Hoofdverdelers

De centrale voedingsdistributie-installatie in Tinbergen Building bestaat uit hoofdverdelers die worden gevoed door vier transformatoren die ook opgesteld staan in Tinbergen. Deze hoofdverdelers voeden alle gebouwen aan de noordzijde van de parkeergarage, zie afbeelding 3.1. Dit betreft de gebouwen A, B, C, E, F/G, H, N, P, Q, S en X.

Stroomonderbreking noorden campus 2018

Planning

Het voorbereidende werk voor deze stroomomzetting is al in volle gang. Het daadwerkelijk moment van omzetting van de hoofdverdelers van de oude naar de nieuwe plek staan gepland in een weekend, eind juni en medio juli 2018.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar campusunderconstruction@eur.nl.