Studenten en familieleden bij de bachelor buluitreikingen

Afgelopen week vonden de bachelor buluitreikingen plaats. Tijdens vier bijeenkomsten kregen de studenten hun diploma persoonlijk uitgereikt door de verschillende hoogleraren van Erasmus School of Law.

Terwijl het Io Vivat klonk, leidde de pedel het cortège en de studenten naar binnen waarna de ceremonie kon beginnen. De aanwezige ouders en familieleden konden zo kennis maken met dit universitaire ritueel. De opkomst van ouders en en familie was dit jaar overigens hoog. Zo hoog zelfs, dat er een gelijktijdige uitreiking in de collegezaal CB-1 georganiseerd moest worden.

De Studieverenigingen JFR, CIA, Christiaanse-Taxateurs en In Duplo verleenden zoals ieder jaar hun medewerking aan de uitreiking. Martin Baai van het Rotterdams Philharmonisch Orkest verzorgde een interactieve act. De organisatie van de buluitreiking kijkt terug op een serie geslaagde avonden.