Students-for-Students (S4S) zoekt nieuwe voorzitter

De Community for Learning and Innovation (CLI) zoekt een nieuwe Students-for-Students voorzitter (0,3 fte - 12 uur per week)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als voorzitter van Students-for-Students (S4S), onderdeel van de Community for Learning and Innovation (CLI), neem je deel aan het besluitvormingsproces met betrekking tot toekomstige projecten en activiteiten van S4S. Dit betekent dat je nieuwe voorstellen van studenteninitiatieven beoordeelt om ondersteuning van ons platform te krijgen en adviseert hoe deze studenten hun ideeën kunnen realiseren. Bovendien ben je de eerste contactpersoon voor onze bestaande partnerschappen om hen te helpen hun verenigingen te laten groeien en hun impact op de campus te vergroten.

Deze rol maakt je ook lid van het CLI Core Team, waar je deel gaat uitmaken van de toekomstige richting van de CLI door te beslissen over fellowship-posities en strategische partnerschappen te ontwikkelen met andere initiatieven binnen de EUR. Deze verantwoordelijkheid vereist dat je goede relaties onderhoudt met de Universiteitsraad en op de hoogte blijft van relevante onderwerpen, vooral de Hoger Onderwijs Kwaliteitsafspraken.

Omdat je de brug vormt tussen studentenprojecten en de CLI, moet je meer studenten betrekken bij de CLI. Dit vereist dat je creatieve samenwerkingen zoekt met andere organisaties, je interessante ideeën pitcht, het S4S-platform promoot en het CLI-netwerk van studenten uitbreidt en betrekt. Daarvoor werk je samen met een betrokken en enthousiast team van zowel studenten als CLI-leden.

FUNCTIEVEREISTEN

(Alleen EUR-studenten)

Je bent een sterke kandidaat voor deze functie als:

• Je ten minste een derdejaars student bent en gedurende 2020, bij voorkeur tot half 2021 op de campus blijft
  • Je een professionele en inclusieve houding hebt en met verschillende soorten mensen kunt werken;
  • Je graag de verantwoordelijkheid voor S4S neemt en in staat bent een team van medestudenten te leiden;
  • Je in staat bent om een actieplan te maken, prioriteiten te stellen en deze doeltreffend uit te voeren of te delegeren;
  • Je bekend bent met onze universiteit en zijn organisatie;
  • Je relevante commissie- of projectmanagement ervaring hebt (bij voorkeur aan de EUR);
  • Je flexibel en beschikbaar bent om buiten kantooruren te werken wanneer dat nodig is;
  • Je sterke, professionele communicatieve vaardigheden hebt;
  • Je ervaring hebt met participerende instanties en kennis hebt van relevante onderwerpen, zoals de Hoger Onderwijs Kwaliteitsafspraken;
  • Je in staat bent om je beslissingen logisch te rechtvaardigen en deze duidelijk uit te leggen;

We zijn op zoek naar een initiatiefnemer die enthousiast, proactief, daadkrachtig en flexibel is, met een “can-do” mentaliteit en goed en transparant werkt in een team. Bestuurservaring of ervaring bij een van de organen van de universiteit (bijvoorbeeld faculteits- / universiteitsraad of program commissie) is een pluspunt. Je hebt sterke, professionele verbale en schriftelijke communicatievaardigheden in het Engels.

Let op: je hoeft niet aan alles te voldoen, maar dit is om je een idee te geven van wat we van je verwachten.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wat we te bieden hebben is een student-assistent contract van 12 uur per week (flexibele uren). We zijn op zoek naar iemand die in januari 2020 kan beginnen. Je contractduur is afhankelijk van je beschikbaarheid, maar duurt minimaal tot augustus 2020, met een mogelijke verlenging tot augustus 2021.

WERKGEVER

De Community for Learning and Innovation (CLI) is een netwerk voor het delen van kennis en het samenwerken aan de innovatie van onderwijs door professionele ontwikkeling en digitalisering. De CLI ondersteunt, verbindt en breidt bestaande netwerken op het gebied van leren en innovatie uit. De CLI brengt mensen samen die vooruitgang willen boeken met hun opleiding. Door mensen te verbinden, krijgen projecten synergie en ontstaan ​​nieuwe ideeën en initiatieven. De ambitie van de CLI is om een ​​hub te creëren voor iedereen met een passie voor onderwijs om elkaar te helpen, te inspireren en resultaten te behalen.

S4S stimuleert en faciliteert projecten van studenten die bijdragen aan de verbetering van de onderwijskwaliteit voor studenten. S4S wordt gefinancierd met geld dat vrijkwam door de afschaffing van de basisbeurs en naar de universiteiten ging met als doel onderwijsverbetering. Door studenten zelf te laten bijdragen aan onderwijsverbetering brengt S4S het geld weer terug bij de studenten.

AANMELDEN

Solliciteer voor deze functie door je CV en een motivatiebrief (niet langer dan 1 A4) te sturen naar s4s@eur.nl vóór 3 januari 2020. We laten je vóór 5 januari weten of je wordt uitgenodigd voor een interview.