Studieplekken in Sanders

Study places in Sanders

Vanaf donderdag 26 oktober kunnen studenten gebruik maken van 250 extra studieplekken in het Sanders-gebouw. De studieplekken zijn te vinden op de begane grond (nieuwe strook langs de Plaza) en de 1e verdieping.

Tip: ook in The Company (het restaurant in het Mandeville-gebouw), de Etude (Tinbergen) en de Foodplaza kun je studeren. Kijk voor meer informatie over alle studieplekken op www.eur.nl/studyplaces of check de geüpdate app App EUR Study Rooms.

Studystore, Copyshop, Hairdesign By Lydia en Randstad

Alle winkels die op de begane grond van het Polak-gebouw zaten, gaan maandag weer open op verschillende plekken op de campus.

Studystore en de Copyshop bieden hun diensten aan op de begane grond van het Mandeville gebouw, rechts naast de ingang. Hairdesign By Lydia bevindt zich voorlopig op de begane grond van het Hatta gebouw, twee deuren verder dan studentencafé ‘In de Smitse’. Uitzendbureau Randstad vind je op de 16e verdieping in het Tinbergen gebouw. De contactgegevens van de winkels vind je op www.eur.nl. Iedereen is weer van harte welkom bij deze ondernemers!