Current facets (Pre-Master)

Tentoonstelling De keuze van de postkamer

De EUR verzamelt al meer dan 50 jaar kunst, onder meer om studenten en medewerkers in aanraking te laten komen met kunst.

Hoe wordt er door de werknemers van de EUR gekeken naar de kunstcollectie?

We vroegen de mensen van de afdeling Documentary Information (voorheen bekend als Post & Logistiek) om werk te selecteren voor een tentoonstelling in de Erasmus Gallery.

Er volgde een levendig gesprek waarin besloten werd om te selecteren op gevoel. ‘Met kunst is het net als met muziek. Het raakt je of het raakt je niet’.

Met een open en onbevangen blik is men de database en de depots ingedoken, met deze frisse en diverse tentoonstelling als resultaat.

Wij nodigen u graag uit om deze tentoonstelling te bezoeken. De tentoonstelling is te zien tot en met 31 oktober 2017.

Met dank aan de medewerkers van Documentary Information:
Said El Hamdi, Peter van der Ham, Milton Liauw-A-Fong, Kees van Kleij, Ruud Stolk.

Erasmus Gallery AB-57 tentoonstelling De keuze van de postkamer, ma-vrij 9-18
Erasmus Universiteit Rotterdam, gang van  Erasmus Building (A-) naar Theil Building (C-)

Art Affairs
Burgemeester Oudlaan 50