Tijdelijk toegang tot alle geschiedenis en filosofie ebooks van Oxford Scholarship Online

Logo Oxfordscholarship

De EUR heeft een jaar lang toegang tot alle boeken in de pakketten History en Philosophy van Oxford Scholarship Online. Deze pakketten bevatten boeken als ‘Politics of Timevan Prathama Banerjee en ‘Resisting reality’  van Sally Haslanger. De e-books zijn te vinden via sEURch en via Oxford Scholarship Online.

Deze toegang is deel van een ‘evidence based acquisition’ proef: we hebben 12 maanden toegang tot de boeken en na afloop van de 12 maanden gebruiken we de gebruikscijfers om te bepalen welke boeken we aanschaffen.

Bent u docent en maakt u gebruik van een ebook uit deze collecties? Geef dit dan door aan de Faculty Liaison van uw faculteit, zodat het boek ook na het aflopen van deze proef toegankelijk blijft.

De EUR heeft op abonnementsbasis ook toegang tot de Oxford Scholarship Online pakketten Economics and Finance, Law, Psychology en Public Health and Epidemiology.

Meer informatie

Pieter van Leeuwen – Faculty Liaison Geschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen en Media & Communicatie

Judith Gulpers – Faculty Liaison Filosofie en Psychologie