Current facets (Pre-Master)

Tijdelijke toegang tot Book Citation Index (trial)

Logo clarivate analytics

Zijn binnen jouw vakgebied boeken en boekhoofdstukken nog een belangrijk publicatiekanaal, zoals bijvoorbeeld bij sociale wetenschappen en humaniora? Ben je benieuwd wie jouw boeken en/of hoofdstukken of die van collega wetenschappers citeert?

Dan kan de Book Citation Index een handige tool voor je zijn. Met deze index – onderdeel van de Web of Science (WoS) – kun je zoeken naar boeken en boekhoofdstukken met dezelfde functionaliteiten als in de WoS Core Collection.

Inmiddels zijn er al meer dan 90.000 boeken geïndexeerd vanaf 2005 geïndexeerd. Tekstboeken, encyclopedieën en naslagwerken worden niet meegenomen. Check de Book Citation Index website voor meer informatie.

Toegang
Ga naar Databanken A-Z of direct Book Citation Index
Als je een geïntegreerde zoekactie in alle Web of Science citatie indexen wilt doen, ga dan naar Databanken A-Z, scroll naar Web of Science en vink alle relevante indexen aan.

Feedback
Laat ons weten of we een abonnement moet nemen op de BCI. De trial loopt tot 31 augustus 2018.

Vragen? Neem contact op met Gusta Drenthe (Faculty Liaison)