TOP Update Februari 2022: Ontdek de kracht van hartintelligentie en maak kennis met onze nieuwe training Effectief en prettig thuis/hybride werken

TOP Training- en ontwikkelingsplatform biedt medewerkers van de EUR het hele jaar door mogelijkheden om in ontwikkeling te blijven. In deze update houden we je op de hoogte van onze activiteiten.

 

 

 • Uitgelicht: Hartintelligentie: Je hart als coach
  Op 7 maart gaat de training Hartintelligentie: Je hart als coach van start. In deze training leer je om verbinding te maken met de intelligentie van je hart. Door je te verbinden met je hartintelligentie vergroot je je innerlijke rust, zelfvertrouwen en daadkracht.
  Wil je graag meer weten over hartintelligentie? Lees het interview met trainer Kirsten-Ann, waarin zij uitlegt wat hartintelligentie is en welke methoden zij in de training gebruikt om deelnemers in contact te brengen met de intelligentie van hun hart.
  >>> Lees het interview

 • Nieuw: Effectief en prettig thuis/hybride werken
  Eerder bood TOP de training Effectief en prettig thuiswerken aan. Deze training is nu aangepast aan de huidige omstandigheden, waarin velen van ons deels thuis en deels op kantoor werken. Dit hybride werken biedt mogelijkheden om effectiever met je tijd om te gaan en een betere balans te creëren tussen werk en privé. De flexibiliteit die hybride werken vraagt brengt echter ook uitdagingen mee: Hoe breng je structuur aan in je dag? Hoe bepaal je welke werkzaamheden je waar uitvoert? En hoe doe je dit in goed overleg met je collega’s? In de training die van start gaat op 22 maart leer je hoe je je werkzaamheden en werkplek zowel op kantoor als thuis optimaal kunt indelen, zodat je kunt profiteren van de voordelen die hybride werken met zich meebrengt.
  >>> Meer informatie over de training

 • TOP tipt: Podcast Mindful werken
  Hoe laat je je werk los aan het einde van de dag? Hoe zorg je voor rust op een drukke werkdag? En hoe blijf je gemotiveerd op je werk in mindere tijden? In de podcast Mindful werken geeft mindfulnesstrainer Lisa Langenkamp antwoord op deze en andere vragen. Ook vind je in de podcast meerdere korte meditaties die je kunt gebruiken om even een moment voor jezelf te nemen.
  Ben je geïnspireerd geraakt door de podcast en wil je zelf aan de slag met mindfulness? Doe dan mee met de training Workplace Mindfulness van TOP. In deze training leer je hoe je mindfulness technieken in kunt zetten om vanuit meer rust te werken. De training gaat van start op 10 maart.
  >>> Meer informatie over de training

 • GoodHabitz: Training Informatiebeveiliging
  GoodHabitz is het online leerplatform van de EUR. Je vindt hier een uitgebreid aanbod online trainingen, die 24/7 tot jouw beschikking staan. Iedere maand tipt TOP een training van GoodHabitz. Deze maand zetten we de training Informatiebeveiliging in de spotlight.
  Regelmatig komen er berichten in het nieuws van grote datalekken bij organisaties, waarbij persoonsgegevens onrechtmatig in handen van anderen komen. Bekende manieren om dit te doen zijn phishing of het verspreiden van malware. Organisaties zijn verplicht om gevoelige informatie zo goed mogelijk te beschermen, zodat deze niet in verkeerde handen kan komen. Wil je weten wat jij kan doen om op een veilige manier met jouw informatie om te gaan? Volg dan nu de training ‘Informatiebeveiliging’ op GoodHabitz!
  >>> Naar GoodHabitz

 • TOP tipt: De Design Toolkit van de EUR
  Design Thinking helpt je om complexe vraagstukken op een creatieve en gestructureerde manier op te lossen. Het is een proces dat cocreatie stimuleert, de mens centraal stelt en de nadruk legt op leren door te doen. Wil jij graag aan de slag met Design Thinking? Neem dan eens een kijkje in de Design Toolkit van de EUR. In deze toolkit vind je werkvormen die je kunt inzetten als je in jouw werk aan de slag wilt met Design Thinking. Je vindt hier bijvoorbeeld tools die gebruikt kunnen worden om een brainstorm te houden of onderzoek te doen.
  Wil je graag onder begeleiding van een ervaren trainer aan de slag met Design Thinking? Dan is de training Design Thinking Fundamentals van TOP wat voor jou! In deze training maak je kennis met de basisprincipes van Design Thinking en pas je deze direct toe op jouw werkpraktijk. De training start op 10 maart.
  >>> Meer informatie over de training

 • Deze trainingen gaan binnenkort van start

Meer informatie

Heb je vragen of wil je advies?
Neem contact op met TOP: top@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen