TOP Update Januari 2022 - Hoe wil jij jezelf dit jaar ontwikkelen?

Ook dit jaar staat TOP Training- en Ontwikkelingsplatform voor je klaar om jou te ondersteunen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. In deze nieuwsbrief lees je meer over het trainingsaanbod voorjaar 2022. Begin het jaar goed en schrijf je in voor een van onze trainingen!

• Het trainingsaanbod voorjaar 2022 staat online!
    In de trainingskalender van TOP vind je alle trainingen die dit voorjaar van start gaan. Wil je weten of er binnen jouw afdeling budget beschikbaar is voor het volgen van een training? Bespreek de mogelijkheden met jouw leidinggevende. Voor sommige van onze trainingen is het mogelijk gebruik te maken van het persoonlijk carrièrebudget. Dit is een bedrag van € 500,- dat medewerkers jaarlijks kunnen inzetten ten behoeve van hun loopbaanambitie. Lees hier hoe je een aanvraag kunt indienen.
    >>> Naar de trainingskalender

• Nieuw: How to increase your societal visibility for researchers
    Wil je meer impact maken met jouw onderzoek? Blogs, LinkedIn, Facebook, televisie of radio; er zijn veel platforms beschikbaar om je wetenschappelijke kennis te delen. Hiermee kun je een breder publiek bereiken dan alleen academische vakgenoten en studenten. Maar hoe presenteer je jezelf op verschillende media? Deze training is geschikt voor onderzoekers die willen beginnen werken aan hun zichbaarheid of die hiermee al begonnen zijn maar hun vaardigheden willen verbeteren. De training start op 24 februari.
    >>> Meer informatie

• Uitgelicht: Timemanagement+
    Heb je vaak het gevoel dat je tijd tekortkomt? In de training Timemangement+ ga je aan de slag met dat wat jou in de weg zit om het beste uit jouw tijd te halen. De training start op 24 maart. Ben je benieuwd wat je van de training kan verwachten? Lees het in ons korte interview met trainer Ron de Jong.
    >>> Lees het interview

• Proefsessie Persoonlijk Leiderschap
    In de training Persoonlijk Leiderschap leer je op een ervaringsgerichte manier jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelen. De training  gaat van start op 21 maart. Wil je graag meer weten over persoonlijk leiderschap en ervaren of deze training wat voor jou is? Meld je dan aan voor de proefsessie op 8 februari. Tijdens deze sessie krijg je een voorproefje op de training, zodat je beter kan bepalen of deze aansluit bij jouw verwachtingen en leerdoelen.
    >>> Meld je aan voor de proefsessie

• Ook in 2022 leer je met GoodHabitz!
    Goed nieuws! Ook in 2022 kunnen EUR medewerkers gebruik maken van online leerplatform GoodHabitz. Op dit platform vind je meer dan 100 online trainingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Om leren en ontwikkelen een boost te geven doneert GoodHabitz in januari voor elke voltooide training 1 euro aan de non-profitorganisatie Computer Aid. Help jij mee om het verschil te maken?
    >>> Naar GoodHabitz

• Reminder: Meld je aan al trainer voor de SYK Week
    Jaarlijks organiseert de HR afdeling de Share Your Knowledge Week. Tijdens deze week verzorgen collega’s korte workshops voor elkaar.Wil jij ook een online workshop verzorgen?
    Klik hier om je aan te melden als trainer!
    Aanmelden kan tot 31 januari.

• Deze trainingen gaan binnenkort van start

Heb je vragen of wil je advies?
Neem contact op met TOP: top@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

• @title