TOP Update Maart 2022: Schrijf je in voor het GoodHabitz event Hybride Leiderschap en maak kennis met Grip op je (werk)leven

TOP Training- en ontwikkelingsplatform biedt medewerkers van de EUR het hele jaar door mogelijkheden om in ontwikkeling te blijven. In deze update houden we je op de hoogte van onze activiteiten. Deze maand maak je onder andere kennis met de training Grip op jouw (werk)leven en vertellen we je meer over het GoodHabitz event over Hybride Leiderschap.

 • Uitgelicht: Grip op jouw (werk)leven
  Op 19 april start de TOP training Grip op jouw (werk)leven. In deze training ontwikkel je een heldere visie op hoe jij in jouw (werk)leven wilt staan, zodat je jouw persoonlijk leiderschap kunt versterken. Wil je graag meer weten over deze training? In dit korte interview vertelt trainer Claire Becking wat je kunt verwachten.
  >>> Lees het interview hier

 • TOP tipt: Heb je behoefte aan loopbaanadvies?
  Neem contact op met één van de EUR Career Coaches! Bij de career coach kun je terecht met al je vragen rondom loopbaanontwikkeling. Vraag je je af waar jij staat in je loopbaan? Wil je meer uit je huidige werk halen? Of wil je juist weten waar je kansen liggen op de arbeidsmarkt? Deze en andere vragen kun je stellen aan de career coach. Je kunt direct een gesprek inplannen met de coaches, zonder tussenkomst van je leidinggevende. Het gesprek is geheel vertrouwelijk en kosteloos voor EUR medewerkers.
  >>> Meer informatie

 • Share Your Knowledge Week 
  Het is weer zo ver: van 4 t/m 8 april 2022 zal de Share Your Knowledge week plaatsvinden met 25 verschillende workshops in het Engels en Nederlands. Van een workshop Course design tot een workshop Inclusive Recruitment & Selection en een Introductie in Mindfulness, er zit voor iedereen wel wat bij!
  >>> Bekijk het programma

 • TOP tipt: Taaltrainingen voor medewerkers
  Wanneer je graag je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren, heeft het Language & Training Centre (LTC) speciaal voor medewerkers van de EUR een aantal cursussen ontwikkeld. Deze cursussen focussen op spreek- & schrijfvaardigheid en er is onderscheid gemaakt in cursussen voor docenten en ondersteunende staf. Zo weet je zeker dat de inhoud van de cursus bijdraagt aan het beter uitvoeren van je werkzaamheden. In de week van 11 april gaan er weer diverse cursussen van start. De deadline om jezelf aan te melden is 23 maart. 
  >>> Meer informatie

 • GoodHabitz: Hybride leiderschap
  Vraag jij je af welke vaardigheden essentieel zijn voor hybride leiders om hun team op afstand te managen? Meld je dan aan voor het online event GoodHabitz Talks: Hybride Leiderschap. Tijdens dit event presenteert GoodHabitz het onderzoek dat zij gedaan hebben naar hybride werken en leiderschap. Daarnaast staat er een keynote op het programma van Isabel de Clercq, auteur van het boek ‘Het Hybride Werken’.
  Datum: 24 maart, 10.30 – 12.00. Deelname is gratis!
  >>> Meld je aan

 • TOP tipt: Het STAP-budget
  Wil jij graag aan je ontwikkeling werken? Sinds 1 Maart heeft de Nederlandse overheid het STAP-budget beschikbaar besteld. Dit is een budget van E1000,- per jaar dat iedere werkende of werkzoekende van 18 jaar of ouder kan inzetten om een training of opleiding te volgen. Je kunt dit budget op meerde momenten in het jaar aanvragen. Iedere 2 maanden gaat er een nieuwe aanmeldperiode van start.
  Let op: het STAP-budget kan niet gebruikt worden voor de trainingen van TOP. Wil je weten welke trainingen en opleidingen je wel kunt volgen met het STAP-budget.? Kijk dan hier
  >>> Meer informatie

 • Deze trainingen gaan binnenkort van start

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact op met TOP: top@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen