Veilig studeren in de UB

Welkom terug! Je bent weer van harte welkom om te komen studeren in de UB. Vanaf 15 juni hebben we een gelimiteerd aantal van 150 studieplekken (vanaf 1 juli zijn dit er 300) waar je je voor moet aanmelden.

Om het studeren voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, hebben we een aantal regels opgesteld om zo min mogelijk verkeer in de UB te garanderen. Dus kom voorbereid en neem je lunch en drinken mee.

We zien jullie graag weer in de bibliotheek, maar houd rekening met elkaar en:

• Kom alleen
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt

Wanneer je de UB binnenkomt vragen we naar je gezondheidssituatie, je reservering en je studentenkaart. Let op, geen reservering = geen toegang tot de UB.

Reserveer je studieplek

1. Reserveer je studieplek met je ERNA-account online (je kunt een plek reserveren vanaf 9 uur de ochtend ervoor)
  2. Je ontvangt een bevestiging van je reservering per mail
  3. De in- en uitgang van de bibliotheek bevinden zich op de Institutenlaan (straatniveau)