Vernieuwd onderwijsportaal MyEUR gelanceerd

Het doel van MyEUR is dat alles wat een student nodig heeft voor zijn of haar studie, uiteindelijk wordt getoond op één plek en toegankelijk is via elk device. In MyEUR staat de student centraal. Om de gebruikersbehoefte van de student te verwoorden is een studentenpanel continu betrokken geweest bij de ontwikkeling van MyEUR.

 

Myeur.nl wordt ook na deze lancering doorontwikkeld. Wat er nu staat is nog maar het begin van wat gaat komen. Met enige regelmaat zullen nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden, zodat MyEUR steeds completer en daardoor steeds waardevoller wordt voor studenten.

Het ontwikkelteam nodigt alle studenten van harte uit om regelmatig een kijkje te komen nemen op myeur.nl en te bekijken wat er aan nieuwe functionaliteiten bijgekomen is. Alle studenten kunnen op het portaal feedback achterlaten, zodat het ontwikkelteam, waar nodig, MyEUR kan verbeteren. Het doel is om samen een portaal te realiseren dat zo goed mogelijk voorziet in de behoefte van die belangrijke eindgebruiker: de student.

Voor meer informatie

Wilco te Winkel, Product owner MyEUR

E wilco.tewinkel@eur.nl

Media

MyEUR animatie: https://www.youtube.com/watch?v=xpJaEqyiETY

MyEUR product demo: https://www.youtube.com/watch?v=A8_in-xoJFI