Versterking van het QIP-team van ESE

Versterking van het QIP-team van ESE

Om de opleidingen en cursussen verder te innoveren en te verbeteren, heeft de Erasmus School of Economics (ESE) Diede Diederiks (Onderwijskundig Specialist) en Sjors Lankhaar (Studentassistent) aangenomen. Met deze twee toevoegingen aan het bestaande team van het Quality Impetus-programma is de Innovation Hub helemaal klaar voor 2018.

Diede Diederiks is als onderwijskundig specialist toegetreden tot het Innovation Hub-team van de Erasmus School of Economics. Net als Bas van Goozen ondersteunt ze docenten met de kennismaking van digitale leermiddelen, het herontwerp van cursussen en andere educatieve onderwerpen. Diede werkte voorheen als onderwijskundige aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam.
 
Sjors Lankhaar werkt als studentassistent voor het QIP-programma. Met alleen zijn scriptieverdediging voor zich, zal hij binnen een maand de Master in Financial Economics afronden. Daarnaast is hij van plan om dit academisch jaar een bachelor in Nederlands Recht te behalen. Sjors heeft een passie voor ondernemerschap en (online) marketing, wat recentelijk leidde tot de geboorte van de start-up http://CadeauConsultant.nl!

Meer informatie

Dit item komt uit de nieuwsbrief van Erasmus School of Economics. Wil je meer weten over onderwijsinnovatie bij Erasmus School of Economics, stuur dan een mail naar innovationhub@ese.eur.nl.