• De meest relevante kengetallen zijn te vinden op de pagina Feiten en cijfers.

Meer cijfers over onderwijs, onderzoek, studenten en medewerkers zijn te vinden in onze jaarverslagen

Mocht u andere cijfermatige vragen hebben, neem dan contact op met Team Persvoorlichting van Marketing & Communicatie. Vaak moet voor dit soort vragen een en ander worden uitgezocht, soms bij verschillende afdelingen. Wij doen dit graag, maar hou er met deadlines rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat wij de vraag kunnen beantwoorden.

• Contact met wetenschappers

Wilt u naar aanleiding van een persbericht over het onderzoek van een promovendus aan de Erasmus Universiteit Rotterdam hem of haar daar meer vragen over stellen? Dat kan via Team Persvoorlichting van  Marketing & Communicatie.

Onze universitaire docenten en hoogleraren delen graag hun vakkennis om achtergrond te geven bij een actueel onderwerp of een actuele gebeurtenis. Als journalist kunt u contact opnemen met Team Persvoorlichting of, als u weet aan welke faculteit de wetenschapper is verbonden, met de facultaire voorlichters.

Team Persvoorlichting

Team Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam
    T (010) 408 1216
    press@eur.nl
    Kamer A1-52

• Wilt u de volledige tekst van een oratie of proefschrift ontvangen? Via Repub zijn  academische publicaties voor iedereen beschikbaar. Over het algemeen worden proefschriften en oratieteksten rond de promotie of het uitspreken van de oratie in deze database opgenomen.

Team Persvoorlichting

Team Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam
    T (010) 408 1216
    press@eur.nl
    Kamer A1-52

voor de wekelijkse nieuwsbrief.