Warmetruiendag 2016 – Scoor jouw eigen ESL-trui

Warmetruiendag 2016 – Scoor jouw eigen ESL-trui

Als je geluk hebt zie je onze decaan prof. Suzan Stoter komende vrijdag eens op een andere manier gekleed. Zij en de voorzitters van de studieverenigingen JFR, CIA, Christiaanse Taxateur en In Duplo dragen komende vrijdag 5 februari namelijk een speciaal ontworpen ESL-trui, ter gelegenheid van de tiende editie van Warmetruiendag. 

In het diepste geheim is in de afgelopen weken door het ESL-ontwerpteam aan de hippe trui gewerkt. De ESL-trui is een heuse eyecatcher en is geschikt voor alle activiteiten, van studeren tot sporten. En niet getreurd als je er niet zo warmpjes bijzit: als je uiterlijk aanstaande vrijdag jouw trui koopt betaal je geen €15,-, maar €10,-! Voorwaarde is wel dat je de trui vrijdag draagt. En we vinden het ook leuk om foto’s en filmpjes te ontvangen. Je kunt jouw trui ophalen in kamer H7-17. Betaling kan alleen contant. Er zijn momenteel 50 truien beschikbaar. Wees dus snel, want op = voorlopig echt op. 

Warmetruiendag is een energiebesparend initiatief van Greenchoice. Door een dag een warme trui te dragen, kan de verwarming een standje lager dan normaal. Bijna een kwart van ons energiegebruik wordt ingezet voor het verwarmen en koelen van gebouwen.  De trui staat deze dag dus symbool voor wat we samen zélf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. 

Van links naar rechts:
Patricia Peijer (Voorzitter Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam) 
Max Oosterom (Commissaris Onderwijs Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam)
Job Heidkamp (Voorzitter In Duplo)
Suzan Stoter (Decaan Erasmus School of Law)
Pieter Verbeek (Voorzitter Christiaanse Taxateur)
Sarah Achahbar (Voorzitter Criminologie In Actie)