Warmetruiendag 2017: scoor jouw eigen Erasmus School of Law-trui

Fotograaf: Mildred Ramzan

Morgen is het Warmetruiendag en daarom ligt er een nieuwe levering Erasmus School of Law-truien klaar! Onze decaan prof. Suzan Stoter en de voorzitters van de studieverenigingen JFR, CIA, Christiaanse-Taxateur en In Duplo lopen er in ieder geval warmpjes bij.

Zorg dat jij er ook warm bijloopt op Warmetruiendag 2017! Morgen kun je vanaf 09.00 uur jouw trui ophalen voor de speciale studentenprijs van € 10,- in de Myfuture-ruimte in Tinbergen Building (Klik hier voor de locatie). In de week daarna is de verkoop geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur op maandag (13-02), dinsdag (14-02) en woensdag (15-02). Er is een beperkt aantal truien besteld, dus wees er snel bij:op = namelijk echt op!

Let op: Er kan alleen contant en gepast worden betaald.

Over Warmetruiendag
Warmetruiendag is een energiebesparend initiatief van Greenchoice. Door een dag een warme trui te dragen, kan de verwarming een standje lager dan normaal. Bijna een kwart van ons energieverbruik wordt ingezet voor het verwarmen en koelen van gebouwen.  De trui staat deze dag dus symbool voor wat we zélf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.