Maak op 23 april online kennis met de opleiding Privacy & Compliance
Schrijf je in voor het webinar

Webinar Privacy & Compliance 23 april 2021

Centrale vragen zijn vaak hoe je als organisatie persoonsgegevens en bijzondere data (bijvoorbeeld camerabeelden en medische informatie) veilig kunt opslaan en eventueel bewerken of gebruiken/delen, zonder een inbreuk te doen op de privacy van betrokkenen. Wat zijn de juridische kaders? En hoe organiseer je dit zo goed mogelijk binnen je eigen organisatie?

Deze vragen op het gebied van privacy, opslag van persoonsgegevens en data governance staan centraal in de opleiding Privacy & Compliance | beschermen van persoonsgegevens. Tijdens de masterclass leer je wat je als organisatie kan, mag en moet doen met persoonsgegevens. Naast theorie is er veel aandacht voor praktijkcasussen en hoe je veilige data-opslag en gebruik binnen je organisatie duurzaam kunt organiseren. Ook kun je een eigen casus inbrengen.

Maak op 23 april online kennis met de opleiding en 2 van de docenten; Roeland Reijers en Kees van Noortwijk. Ook kun je dan je praktische en inhoudelijke vragen stellen tijdens het proefcollege. 

Aanmelden webinar Privacy & Compliance 23 april 2021 09.30-10.30

 

Praktische informatie Privacy & Compliance

start11 juni 2021
duur4 dagdelen
kostenEUR 995 (vrijgesteld van btw)
formatonline, zelfstandig te volgen modules afgewisseld met 4 interactieve bijeenkomsten
max. aantal deelnemers20

 

Meer informatie

Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding Privacy & Compliance?
Neem dan contact op met
Miranda Smit
Adviseur Opleidingen
T: 0104088687
E: smit@erasmusacademie.nl