Lees hier de informatie terug over het webinar Privacy & Compliance

Privacy & Compliance

Centrale vragen zijn vaak hoe je als organisatie persoonsgegevens en bijzondere data (bijvoorbeeld camerabeelden en medische informatie) veilig kunt opslaan en eventueel bewerken of gebruiken/delen, zonder een inbreuk te doen op de privacy van betrokkenen. Wat zijn de juridische kaders? En hoe organiseer je dit zo goed mogelijk binnen je eigen organisatie?

Deze vragen op het gebied van privacy, opslag van persoonsgegevens en data governance staan centraal in de opleiding Privacy & Compliance | beschermen van persoonsgegevens. Tijdens de masterclass leer je wat je als organisatie kan, mag en moet doen met persoonsgegevens. Naast theorie is er veel aandacht voor praktijkcasussen en hoe je veilige data-opslag en gebruik binnen je organisatie duurzaam kunt organiseren. Ook kun je een eigen casus inbrengen.

Op 23 april online kon je kennismaken met de opleiding en 2 van de docenten; Roeland Reijers en Kees van Noortwijk. Ook kon je je praktische en inhoudelijke vragen stellen tijdens het proefcollege. 

 

 

Praktische informatie Privacy & Compliance najaar 2021

start19 november 2021
duur2 dagen
kostenEUR 1145 (vrijgesteld van btw)
formatonline, zelfstandig te volgen modules afgewisseld met 2 fysieke opleidingsdagen
max. aantal deelnemers20

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding Privacy & Compliance?

Neem dan contact op met
Miranda Smit
Adviseur Opleidingen
T: 0104088687
E: smit@erasmusacademie.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen