Werken met waarden in samenwerking

Weegschaal

Speciaal voor alumni van onze opleidingen Ketenregie, Procesmanagement, Sociale Innovatie en Transitiemanagement is de verdiepingsmodule Werken met Waarden in Samenwerking ontwikkeld, als uitbreiding van het interventierepertoir op het gebied van de waardensturing. De verdiepingsmodule wordt gegeven op 22 juni 2017.

Met iedere vorm van samenwerking, ook tijdelijke, ontstaat een nieuwe entiteit: het “samenwerkingsvehikel”. In deze entiteit is geen van de samenwerkende partijen vanzelfsprekend de baas. Omdat er wel coördinatie nodig is wordt er altijd gezocht naar horizontaal werkende verbindingsmiddelen.

Waarden en op basis van waarden opgestelde profielen kunnen hierin zeer behulpzaam zijn. Vaak wordt veel geïnvesteerd in zakelijke en organisatorische afspraken om een formele identiteit te realiseren. Maar een formele entiteit is nog geen soepel draaiende en bevlogen identiteit: een waardengemeenschap.

Het samen ontwikkelen van een waardenprofiel en dat als kompas inzetten brengt in veel gevallen krachtige vormen van samenwerking tot stand: waardensturing dus.

DrsMaarten Königs leidt deze verdiepingsmodule, die u in staat moet stellen om bewust te sturen op gezamenlijke waarden in samenwerkinsverbanden en biedt u ook instrumenten om dat in de praktijk te brengen.

Meer informatie

De verdiepingsmodule  Werken met Waarden in samenwerking wordt gegeven op 22 juni 2017. Het programma duurt een dag (van 9.30 – 17.00 uur) en vindt plaats in Rotterdam.

De kosten voor deelname bedragen € 795,-, Bij het cursusgeld zijn parkeerkaarten, lunches, koffie/thee en cursusmateriaal inbegrepen. Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw. 

Meer informatie en direct inschrijven voor deze verdiepingsmodule, vindt u hier.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Carole van Herk, programmamanager van de verdiepingsmodules via vanherk@erasmusacademie.nl of 010 - 408 21 78.