Wil jij op uitwisseling? Meld je nu aan voor zondag 15 januari!

Voldoe jij aan de gestelde eisen om in aanmerking te komen voor exchange? Heb je een weldoordachte keuze gemaakt welke bestemmingen jou het meest aanspreken? Kun je deze keuze motiveren? Dan kun je starten met de online aanmelding voor een uitwisseling aankomende herfst.

Als je moeite hebt met het beantwoorden van bovenstaande vragen, lees dan de website goed door. Om je een helpende hand te bieden, hebben we een webpagina gemaakt om je bij je keuze voor bestemmingen te begeleiden. Je vindt er ook informatie over de toelatingseisen.

Belangrijker nog, het aanmeldformulier vind je hier. De deadline om je aanmelding in te dienen is 15 januari, 23:59 uur. Zorg ervoor dat jij jouw motivatiebrief in pdf uploadt! We kijken er naar uit om je aanmelding te ontvangen!

Alle aanmelders ontvangen binnen twee werkdagen een persoonlijke bevestiging van exchange-students@ese.eur.nl dat hun aanmelding in goede order is ontvangen. Als je deze bevestiging niet ontvangt, neem dan contact met ons op om te controleren of je aanmelding binnengekomen is.