Loopbaanadvies alumni

Op verzoek van velen kunnen alumni die langer dan een jaar zijn afgestudeerd nog steeds terecht bij de loopbaanadviseur. Na de eerste euforie van een nieuwe baan kan dit gevoel al gauw omslaan in vragen als: is dit het nou, zit ik wel op mijn plek en heb ik wel de goede keuze gemaakt na mijn afstuderen?

Ook kan na enkele jaren werkervaring de uitdaging van een huidige baan afnemen en kun je als alumnus op zoek gaan naar een nieuwe baan. Je moet dan een nieuwe carrièrekeuze maken die niet altijd eenvoudig is.

Daarnaast blijkt dat (jonge) alumni veel tijd aan hun werk besteden en daardoor weinig tijd kunnen en willen besteden aan het zoeken naar de juiste nieuwe baan. Bovendien kunnen zij in hun huidige werkkring veelal niet (openlijk) spreken over hun loopbaanambities.

Tot 1 jaar na afstuderen kan je gratis een gesprek hebben met de loopbaanadviseur. Ben je langer dan een jaar afgestudeerd of weg van de EUR dan betaal je €80 voor een gesprek. De intake niet meegerekend, want die is gratis.