Wonen ... op campus Woudestein

Woningcorporatie Vestia Rotterdam Stadswonen heeft op campus Woudestein het Hatta building gerealiseerd, speciaal voor de huisvesting van internationale studenten. De entree grenst aan de Erasmus Plaza en geeft toegang tot een fitnessruimte van maar liefst 730m².

Het gebouw (17 verdiepingen hoog) is een bruisend bolwerk van voornamelijk internationale studenten. De bovenste 15 bouwlagen zijn bestemd voor studentenhuisvesting en bestaan uit 374 kamers. Op de 14e en 15e etage bevinden zich 34 woningen en op de overige etages 340 gemeubileerde kamers. Deze kamers bestaan uit woonunits van 2 of 3 personen, waarbij keuken, douche en toilet worden gedeeld. De onderste 2 bouwlagen van het Hatta-gebouw worden te zijner tijd gebruikt voor bedrijfsruimte.

Vragen?

Meer weten over de realisatie van het U-gebouw?
Neem dan contact op met het Erasmus Facilitair Bedrijf:

campusunderconstruction@eur.nl