Stappenplan Studielink

Stap 1 t/m 3

Stap 1: Start

• Ga naar www.EUR.studielink.nl
  • Je bent nu op het inlogscherm van Studielink. In de linkerbalk kun je eventueel de taal wijzigen door op de Engelse vlag te klikken. Let op: de Erasmus Universiteit Rotterdam communiceert niet in het Duits. Als je toch voor Duits kiest, dan wordt Engels de standaardtaal. Het kan zijn dat sommige onderdelen in Nederlands worden getoond.

Stap 2: Inloggen

• Klik op “Inloggen via DigiD”, het Scherm DigiD opent zich. Let op: heb je al een Studielinkaccount? Zet deze dan om in een DigiD account!  Klik hiervoor op de link “Heb je nog een Studielink gebruikersnaam en wachtwoord van voor 8-2-2010? Zet deze dan nu eenmalig om!”. Je hoeft dan geen gegevens opnieuw in te voeren.
  • Klik op “Inloggen via DigiD”
  • Vul je DigiD gebruikersnaam en wachtwoord in.

Stap 3: Persoonsgegevens

• Vul altijd je eigen geboortenaam in, ook als je getrouwd bent.
  • Vul ook de rest van je persoonsgegevens in.
  • Geef altijd toestemming voor de controle van je vooropleiding en het doorgeven van betalingsgegevens, dit om te voorkomen dat je later nog allerlei documenten dient op te sturen naar de Universiteit.
  • Klik op “Ga naar de volgende stap”.

Naar de volgende stap

Direct naar Studielink om je in te schrijven of te herinschrijven voor een opleiding