Stappenplan Studielink

Stap 7

Vooropleidingseisen

Voor de inschrijving is het van belang dat je de relevante vooropleidingen aan het voortgezet-, beroeps-onderwijs en Universitair onderwijs toevoegt

• Klik op “Voeg vooropleiding toe”.
  • Kies waar je de vooropleiding hebt gevolgd of aan het volgen bent
  • Selecteer de betreffende vooropleiding
  • Geef aan of je je diploma hebt behaald. Vul de datum in dat je je diploma gehaald hebt of dat je verwacht je diploma te halen.
  • Selecteer bij de opties VWO en/of HAVO, met profiel het juiste profiel of de betreffende variant.
  • Voeg de vakken toe die je hebt gevolgd en vermeld de behaalde cijfers zodra die bekend zijn.
  • Kies de plaats waar je de opleiding hebt gevolgd.
  • Kies de school waar je het diploma hebt behaald.
  • Klik op “Ga naar de volgende stap”.

LET OP:

de controle van je vooropleiding in het examenregister (ERR) vindt pas plaats nadat je het inschrijvingsverzoek hebt afgerond. Mochten je cijfers nog niet bekend zijn, laat de vakken voor de cijfers dan leeg en vervolg je inschrijving via Studielink. De cijfers vul je dan aan zodra deze bekend zijn.

Ga naar de volgende stap